Nije krio ogorčenje.

Karlos Tevez, legendarni fudbaler i nekadašnji saigrač Lionela Mesija u dresu reprezentacije Argentine, izneo je niz kritika na račun Pari Sen Žermena zbog načina na koji su se poneli prema nekadašnjoj zvezdi Barselone.

PROČITAJTE JOŠ...

Mesi je prvobitno suspendovan od strane PSŽ-a zbog odlaska u Saudijsku Arabiju iako je tvrdio da je to uradio na svoj slobodan dan, da bi nakon nekoliko dana haosa ta suspenzija ukinuta a Argentinac vraćen u takmičarski pogon.

To je nateralo Teveza na poprilično buran komentar podrške za svog nekadašnjeg saigrača iz redova „gaučosa“:

„PSŽ ne sme da tretira igrače tako. Igrao sam protiv njioh dok sam bio u Mančester junajtedu, tada su bili na sredini tabele. Mislim da nam je Mesi svima dao fudbalsku lekciju svojim izvinjenjem“, rekao je Tevez, koji je potom dodao.

„Da ste meni, kao svetskom šampionu, tražili da se izvinim jer sam na svoj slobodan dan otputovao negde, otišao bih u Rosario i ostao tamo. Pio bih pivo i čekao da se izvinite meni. Mesi stavlja klub iznad svega. I mislim da bi zbog toga trebalo da mu se poklonimo.“

Prema Tevezovom mišljenju, to nije obostrano:

„Na kraju, to dovoljno govori o klubu, da ih nije briga. Nije ih briga bilo za Mesija od trenutka kada je došao u klub. Tako je kako je“, rekao je Tevez.

BONUS VIDEO Pele, Maradona i pehar koji je izmakao Moši i Tirketu usred „geta“ u Dohi