Veselinović hoće Čukarički u vrhu srpskog fudbala
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da je cilj da u novoj sezoni budu u vrhu sprskog fudbala i istakao da će od prvog meča protiv Inđije ići na pobedu.

„Čukarički kao jedan od najorganizovanijih i vodećih klubova u srpskim uslovima, u prethodnih sedam-osam godina, imam sasvim jasne ambicije, da bude u vrhu srpskog fudbala. Ono što je najjasnije, na svakoj utakmici idemo na pobedu“, rekao je Veselinović za sajt kluba.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje ovog petka, a ekipa s Banovog brda će u subotu od 19.30 dočekati Inđiju.

PROČITAJTE JOŠ

„Svaki put početak prvenstva donosi neizvesnost. Sve ekipe su na startu veoma motivisane, apsolutno nema nikakve razlike da li igrate kod kuće ili na strani. Od prvog minuta ćemo ići na pobedu, igraćemo agresivno, napadački. Imamo veliko poštovanje prema protivniku, ne smemo da se ponašamo bahato“.

Veselinović je podsetio da je Inđija u drugom delu prošlog prvenstva odigrala dosta dobrih utakmica, a da je u ovom prelaznom roku dovela novog trenera, nekoliko novih igrača…

„Moramo maksimalno da ih poštujemo, ali da znamo i šta je naš cilj i šta želimo da postignemo“, istakao je trener „brđana“.

On je istakao i da je trenutna situacija teška sa psihološkog i fizičkog aspekta za igrače.

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

„Moraju oni, ali i svi mi da se aklimatizujemo. Radujemo se što dolazi vreme utakmica, to nam je posao. Velika je žal što će se igrati bez publike, ali svesno smo svih odluka koje se donose pre svega zbog zdravlja, to je neminovnost. Međutim, ponavljam, fudbal bez publike je kao kad idete u pozorište gde glumci nastupaju, a niko ih ne gleda“, rekao je Veselinović i dodao:

„Žao mi je zbog momaka, s obzirom na to da zaslužuju podršku, istovremeno njima mogu da izrazim zahvalnost za moralno-etičke norme, za profesionalizam, za sve što su izdržali, naporno i kvalitetni su radili, nadam se da će im se to vratiti“.

Na Banovom brdu nije bilo prometno na početku prelaznog roka. Iz kluba su otišli Tedić i Mićin, stigli su Pantić i Tošić.

„Prelazni rok je veoma dug, možemo da očekujemo razne odlaske, možda i dolaske posle toga. Mi treneri se pripremamo kao da će biti konstantno stanje, ali smo spremni da od sutra sve drastično menjamo i korigujemo“, kazao je Veselinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar