Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

U ponedeljak će srpski klubovi dobiti rivale na žrebu, a Radnički iz Niša i Čukarički saznali su sa kim bi mogli da se susretnu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Zvezdin spisak rivala za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je značajno skraćen u petak, Partizan bi mogao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope na samo dva rivala, a ove nedelje su Čukarički i Radnički saznali sa kim bi mogli da odmere snage.

PROČITAJTE JOŠ

Izvlačenje parova za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije je u ponedeljak od 14 časova.

Oba srpska predstavnika će na žrebu biti nepovlašćeni, a deluje da su dobili ozbiljne zadatke.

Radnički bi mogao da odmeri snage sa pobednikom duela između Zire i Makabija iz Tel Aviva, pobednikom meča Botev – Apoel, boljim iz susreta Saburtalo – Steaua, te pobednikom okršaja Žil Visentea i Volfsbergera.

Moglo bi da se desi da Radnički tako ponovi mečeve sa Makabijem iz Tel Aviva jer su igrali i pre četiri godine, naravno ukoliko Radnički izbaci Maltežane.

Čukarički je nepovlašćen u grupi 5 i dobio je još teže potencijalne rivale: Tvente, pobednik duela Molde – Elfzborg, bolji iz susreta Rapid Beč – Lehija Gdanjsk, pobednikom susreta Hapol Ber Ševa – Dinamo Minsk ili pobednikom meča Levski Sofija – PAOK.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar