Čukarički
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Novi fudbaler Čukaričkog Norman Kempbel rekao je da je dolazak u klub sa Banovog brda "odlična stvar" za njega i dodao da će igranje u Ligi Konferencija biti poseban izazov.

PROČITAJE JOŠ

„Odlično se osećam u Čukaričkom, saigrači su sjajni, lepo sam dočekan, svi su se potrudili da mi pomognu prilikom perioda adaptacije na novi klub. Sa šefom struke takoše imam odličnu komunikaciju, za sada je sve na vrhunskom nivou“, rekao je Kempbel.

„Ne volim da u životu preskačem stepenike, idem korak po korak u karijeri, tako da je dolazak u Čukarički posle Grafičara odlična stvar za mene. U narednoj sezoni igraću u klubu koji je izborio plasman u Evropu, biće to veliki izazov“, dodao je on.

Kempbel, rođen na Jamajci 24. novembra 1999, prošle sezone je igrao je u Prvoj ligi Srbije za ekipu Grafičara i u 12 mečeva postigao je tri gola.

On je već postigao i prvi gol u dresu Čukaričkog, u pobedi u prijateljskom meču protiv Radomlja rezultatom 2:0.

„Srećan sam zbog takvog početka, pa i zbog gola koji sam postigao. To bi za mene i moju poziciju u timu trebalo da bude normalno, tako da gledam samo ispred sebe, ne osvrćem se na prošlost“, rekao je on.

U Čukaričkom će Kempbel imati priliku i da odigra prve mečeve u evropskim kupovima, konkretno u kvalifikacijama za novouspostavljenu Ligu Konferencija.

„Ta takmičenja pod ingerencijom UEFA su poseban izazov za svakog igrača. Imaćemo priliku da skrenemo pažnju na sebe i van granica Srbije, ali i da podignemo nivo igre, što bi se potom odrazilo i na domaće prvenstvo“, rekao je Kempbel.

„Jeste Liga Konferencija treća po rangu, ali ima vrlo kvalitetnih ekipa, da bismo se plasirali u grupnu fazu biće nam potrebno dosta rada, kvalitet svakako posedujemo“, dodao je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar