Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Američki golman Met Tarner imao je mnogo lepih reči za srpskog golmana.

Bivši golman Čukaričkog Đorđe Petrović je ove zime napustio Srbiju i u transferu vrednom milion dolara otišao u Nju Ingland.

PROČITAJTE JOŠ

Petrović će biti zamena za Tarnera koji će na leto postati novi igrač Arsenala, a „tobdžije“ su američkog golmana kupile za 6,3 miliona evra.

Srpski čuvar mreže je jednom bio na klupi Nju Inglanda i deluje da će to biti slučaj sve do Tarnerovog odlaska u Englesku.

Tarner je navijačima američkog kluba poručio da ne brinu jer je Srbin veoma talentovan igrač, ali da mora još mnogo da radi kako bi postao prvotimac.

„Da vam kažem, naš novi golman će biti baš dobar. Petrović će biti odličan. Jedva čekamo da ga vidimo na delu, ono što sam do sada video je da je veoma talentovan. Mnogo više nego što sam ja bio u tim godinama. Viši je od mene, atletski je moćan. Ali znate, mora on još mnogo da radi ako želi da bude standardan prvotimac, što mu svi želimo. Mislim da ako bude radio na tome da popravi nekoliko stinih detalja u svojoj igri, on može da bude veoma važan igrač za ovaj klub“, rekao je Tarner.

Petrović je za Čukarički odigrao 85 utakmica, a prvi put je stao na mrežu „brđana“ 2019. godine u utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

BONUS VIDEO Mitrović u 90+ minutu donosi ubedljivu pobedu Fulamu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar