Fudbaleri Čukaričkog u okviru trećeg kola F grupe Lige konferencije od 21 sati na stadionu "Artemio Franki" igraju protiv domaćina sa željom da osvoje prvi bod ili možda i tri u takmičenju, posle poraza od Ferencvaroša i Genka.

Trener Čukaričkog Igor Matić rekao je da njegova ekipa želi da uživa u meču protiv Fjorentine u trećem kolu Lige konferencija, dok je kapiten ekipe Marko Docić istakao da će mu ovo biti možda i najlepša utakmica u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

„Igramo protiv tima sa velikom tradicijom, protiv ekipe koja je u vrhu Serije A, dobro su vođeni, imaju odličnog, mladog trenera. Takođe, u timu su im igrači sa velikim karijerama, brojni reprezentativci svojih zemalja. Fjorentina je favorit u ovoj utakmici, ali imamo pravo na nadu. Svi zajedno u Čukaričkom bi trebalo da da uživamo u ovoj utakmici, da budemo hrabri i skoncentrisani, da pokušamo da ostvarimo što bolji što bolji rezultat. Očekujem da verujemo u sebe, da se pokažemo u najboljem svetlu“, istakao je Matić i dodao da ima jednu ili dve dileme oko startne postave.

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Marko Docić, kapiten Čukaričkog, ne krije da sa nestrpljenjem čeka utakmicu, kako zbog atraktivnog rivala, tako i atmosfere koja se najavljuje na stadionu „Artemio Franki“, gde navijači kluba iz Firence sutra slave 50 godina od osnivanja.

„Moramo da damo maksimum, protiv ovakve ekipe će nam biti potrebno dosta snage i koncentracije, Fjorentina je s pravom u vrhu tabele Serije A. Došli smo u dobrom raspoloženju. Saigračima bih poručio da uživaju na ovom lepom stadionu, ovo je do sad možda najlepša utakmica u mojoj karijeri. Nadam se da ću odigrati još takvih“, rekao je Docić.

BONUS VIDEO Trening FK Čukarički na stadionu Artemio Franki u Firenci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar