Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda je opet pred optuženičkom klupom UEFA, zahvaljujući sumanutim potezima navijačima koji su pogodili pomoćnog trenera sopstvenog kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Pojedinci koji su rešili da se „obračunaju“ sa sudijama meča Crvena zvezda – Midtjiland, napravili su neverovatnu štetu svom klubu, razmere toga će se tek videti.

Zvezdi su preostale samo molitve da tefter delegata meča bude što tanji, a tako nešto je nemoguće.

Navijači su gađali sudije i pogodili kondicionog trenera svog kluba, Federika Panonćinija, koji je na kraju završio u bolnici.

Zbog toga se Dejan Stanković nije pojavio na konferenciji, bio je uz saradnika, a gori scenario sprečio je Milan Borjan.

Prisebni kapiten je prvi prišao Panonćiniju u tunelu, a onda je poveo i danske igrače u svlačionicu, jer su se plašili da priđu tunelu.

Apelovao je sve vreme Borjan na navijače, ali bilo je prekasno.

Šteta je naneta, ceh je glavom platio Panonćini, a Zvezda neće biti u milosti UEFA jer je još pod uslovnom kaznom.

Ta kazna izrečena je do 13. aprila 2022. zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića, zbog kog je Zvezda kažnjena na dve utakmice bez publike, s time da je druga uslovna, ako se incident ponovi u narednih godinu dana.

Sada se ponovio, a zbog svega što se desilo, vrlo lako ta jedna utakmica može da se pretvori u više duela.

Podsećanja radi, zbog vređanja Ibrahimovića, Zvezda je morala da plati i novčanu globu od 25.000 evra, a UEFA je progledala kroz prste za meč bez publike, pa su deca mogla da prisustvuju utakmici protiv Kairata.

Sada ne „miriše“ na takav scenario, već na udarac po prstima. Zvezda minimalno može ostati bez podrške protiv Ludogoreca u borbi za 2. fazu Ligu Evrope, uz dodatne suspenzije i uslovne kazne.

BONUS VIDEO Kraj utakmice: Hitna pomoć vozi trenera Zvezde Federika Panonćinija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare