Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u utorak od 19 časova igrati u Moldaviji protiv Šerifa, a nakon remija 1:1 iz Beograda, posebno su motivisani da pokažu da su bolji.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekuje se da Filipo Falko bude starter kao i u Beogradu, nakon dobrih partija koje je pružao u poslednje vreme.

Međutim, sem partije protiv Kairata u Beogradu, Zvezda nije pokazala mnogo ove sezone, protiv Napretka je izvojevana tesna pobeda (1:0), a svi sada razmišljaju samo o Šerifu.

„Spremni smo za utakmicu. Želimo prolaz i verujem da imamo kvalitet. Meč neće biti lak, ali imamo povoda za samopouzdanje, jer smo i do sada pokazali da smo najbolji kad je najteže. Zvezda je veliki klub, imamo kvalitet za Ligu šampiona i dokazaćemo to. Igra možda nije kakvu navijači očekuju, ali rezultati su tu“, rekao je Falko za klupski sajt.

Crveno-beli sad imaju sreću što pravilo gola u gostima ne važi od ove sezone, pa ipak nemaju toliki pritisak pred revanš meč u Moldaviji. Ukoliko Zvezda prođe u poslednjoj fazi kvalifikacija ih očekuje duel protiv Dinama iz Zagreba ili Legije, a ukoliko Šerif bude bolji, crveno-beli će u duelu za Ligu Evrope ići na pobednika meča Kluž – Jang Bojs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar