Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdaši koji su i prošle godine imali sezonsku kartu dobiće dodatni popust

Crvena zvezda je već prvog dana onlajn prodaje Premijum sezonskih karata prodala 3.000 ulaznica.

Zvezda je za sve članove pustila u prodaju „Premijum“ ulaznice za sezonu 2023/2024, koja uključuju paket ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona kod kuće i karte za sve mečeve domaćih takmičenja na stadionu „Rajko Mitić“.

Karte se kupuju na zvaničnom sajtu kluba putem linka, uz uračunat popust od 1.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ

I već od prvog dana je interesovanje ogromno, pa su crveno-beli prodali čak 3.000 „Premijum“ sezonskih ulaznica.

Zvezdaši koji su i prošle godine imali sezonsku kartu sada će dobiti dodatni popust. Za njih će sezonska karta za istočnu tribinu koštati 16.000 dinara, za zapadnu 19.500, a za severnu 9.500 dinara.

Oni koji nisu imali sezonsku prošle godine proći će nešto skuplje. Istok će koštati 25.000 dinara, zapadna tribina 30.000, a severna 14.500 dinara.

Iz Ljutice Bogdana se navodi i da je u planu kompletno renoviranje zapadne, istočne i južne tribine, uz to na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice.

„Kako bismo se na pravi način odužili prošlogodišnjim vlasnicima godišnjih karata, kupovina sezonskih ulaznica, koje neće uključivati utakmice grupne faze Lige šampiona će biti omogućena, a o svim informacijama ćete biti blagovremeno obavešten“, poručili su sa Marakane.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi