Foto: Promo

Od 2019. godine, kada se kompanija Mozzart pridružila crveno-beloj porodici, Zvezda je zabeležila zapažene rezultate u Evropi i na domaćoj sceni, a šampionska saradnja produžena je do 2027. godine!

Ova podrška na duže staze prepliće se sa ambicijama kluba da tokom narednih sezona nastavi da niže duple krune i ostvari još veće uspehe u najjačim evropskim takmičenjima.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović potpisali su u medija centru stadiona „Rajko Mitić“ produžetak saradnje. Prijateljima iz Mozzarta uručen je dres sa simboličnim brojem „2027“, a potom je organizovan obilazak muzeja.

„Ovo je veoma značajna saradnja i drago mi je što je došlo do njenog nastavka posle dve izuzetno uspešne godine za obe strane. Crvena zvezda uvek teži tome da se druži sa najboljima, kao što je kompanija Mozzart. Važno je naglasiti da ćemo raditi zajedno i na akcijama humanitarnog karaktera. Naš cilj je da se, pored fudbalskih rezultata koji su osnovna delatnost, posvetimo ljudima i njihovim potrebama i željama. Zvezda nosi crtu tog humanog odnosa prema problemima sa kojima se ljudi svakoga dana nose“, naglasio je Mijailović.

Foto: Promo

Crveno-beli su se uključili u Mozzartovu akciju „Novi dresovi za nove šampione“, u okviru koje se deli oprema niželigašima, a prvotimci i stručni štab se uvek rado odazivaju da podrže društveno odgovorne projekte ove kompanije.

Dan uoči produžetka saradnje, Mirko Ivanić i Aleksa Vukanović bili su gosti na Besplatnoj školi fudbala u Novom Sadu, a prethodno je Aleksandar Katai obradovao decu u školici u Beogradu.

Foto: Promo

„Nastavljamo saradnju sa Crvenom zvezdom, a koliko je ona značajna govori to što je posle dve godine produžavamo. Do sada je ona bila uspešna za obe strane i nadamo se da ćemo još više doprineti šampionskom nizu Crvene zvezde, u godini kada je obeležen jubilej tri decenije od Barija. Proširili smo učešće prvotimaca Zvezde u raznim akcijama koje je naša kompanija pokrenula poput otvaranja škola fudbala gde je dosta dece napravilo prve fudbalske korake. Bilo je i drugih humanitarnih akcija, zajedno smo donirali ultrazvuk Kliničkom centru Niš. Od početka epidemije korona virusa, trudili smo se da obradujemo starije zvezdaše poklonima i sve ovo je nastavak uspešne saradnje. U narednom periodu planirane su brojne akcije koje će naš marketing sprovoditi sa Zvezdinim. Ovaj dres koji smo dobili od Zvezde imaće istaknuto mesto u našoj galeriji sportskih rekvizita“, naglasio je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar