Dejan Stanković
Dejan Stanković; Foto: Starsport

Crvena zvezda remizirala je u Danskoj protiv Midtjilanda (1:1) u trećem kolu Lige Evrope, a Dejan Stanković je istakao da mu je žao što crveno-beli nisu pobedili.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda i dalje ima pet bodova više od Danaca, pa bi u slučaju pobede nad Midtjilandom na stadionu „Rajko Mitić“ crveno-beli osigurali evropsko proleće barem kroz Ligu konferencija.

Stanković je istakao da je sve i dalje u rukama Zvezde.

„Idemo kući sa povoljnim rezultatom. Mi sa pobedom sa sigurnošću možemo da kažemo da idemo u drugi krug. Naš stadion mi se pitamo, neće biti lako. Možda nam, bude i teže u Beogradu nego ovde, ali se nadam da će se par mojih momaka vratiti u tim i da će to biti jedna dobra utakmica. Što se tiče prvog mesta, sve od nas zavisi i dalje“, rekao je Stanković.

I dalje žali zbog promašaja Luisa Dionija, koji je golom mogao da donese i pobedu Zvezdi.

Mnogo mi je žao što nismo pobedili. I na 1:1 smo imali tu loptu sa golmanom, morali smo to da rešimo. Sa pozitivnim rezultatom se vraćamo za Beograd. Žao mi je mnogo, jer bi sa devet bodova lakše bilo da se iskontrolišu ostale tri utakmice. Znamo šta je činiti, kakva nam je matematika. Sigurno da je iskustvo i prednost domaćeg terena na našoj strani, mi već znamo šta ćemo i kako sa Mitjilandom. Naš stadion, i dalje smo prvi. Mi se pitamo, ali nam neće biti lako. Nadam se da će se par mojih momaka vratiti u tim i da će to biti još jedna dobra utakmica“, završio je strateg tima sa „Marakane“.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar