Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović objasnio je da nije imao dilemu po pitanju dovođenja Uroša Đurđevića u tim "sokolova", kada se ukazala prilika.

PROČITAJTE JOŠ:

On je ovog vikenda saopštio spisak igrača za predstojeće utakmice Crne Gore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Đurđević je bio pored njega.

„Kada sam pre par meseci saznao za mogućnost da Uroš Đurđević postane naš član, nisam imao dilemu, jer znam kakav je igrač i kakva je osoba. Početkom godine smo stupili u kontakt i on je odmah izrazio interesovanje. Znamo se više od deset godina, on je bio 2009. godine na kampu za kadete i omladince u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore. Drago mi je što je sa nama, verujem da će nam biti od velike pomoći u planovima koje želimo a realizujemo“, rekao je Radulović na konferenciji za medije.

Vest o prelasku Đurđevića pojavila se ove nedelje i sada je samo cela priča potvrđena, a Uroš dolazi sa epitetom trenutno najboljeg strelca Segunde u Španiji.

„Verujem u momke koje sam odabrao, verujem da ćemo napraviti iskorak i da smo spremni za izazove koji slede. Pre svega da ćemo napraviti zajedništvo u timu, da će i oko nas biti takav ambijent. Imamo ciljeve i snove, borićemo se i verujem da ćemo biti u stanju da ih ispunimo. Nakon detaljne i ozbiljne analize u protekla dva meseca i nakon skautinga i provere svih kandidata, odlučili smo se za ove momke. Nisam se odrekao nijednog igrača sa šireg spiska, s tim da smo imali problema sa povredama, jer nema Savićevića, Mirkovića, Raičevića, Kordića, Vujnovića, Vešović se još oporavlja“, istakao je selektor „sokolova“.

Da podsetimo, Crnogorci narednih nedelja igraju tri meča, 24. marta sa Letonijom u gostima, tri dana kasnije sa Gibraltarom u Podgorici, a 30. marta će dočekati Norvešku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar