Leandro Pinto zamenjen; Foto: Printscreen/Arena sport

Dugo će se još pričati o cirkus utakmici Radničkog i Proletera na "Čairu" (2:0), gde je gost izvršio nedopustivih šest izmena.

Osim što je meč pomenutih rivala obeležila tuča po završetku, ostalo je krajnje nejasno kako su delegat Vuk Blečić i četvrti sudija Danilo Grujić dopustili da Proleter izvrši čak šest izmena u šestom kolu Superlige!?

Priznao je grešku čak i trener Proletera Branko Žigić, ali je ostalo nejasno koja je zapravo ta šesta izmena, s obzirom na to da na zvaničnom sajtu Superlige uredno stoji da su gosti promenili petoricu fudbalera.

Crvena zvezda – TSC

Uspešni su i Zvezda i TSC bili tokom nedelje u Evropi, i sa dosta samopouzdanja će izaći večeras (21.00) na Marakanu. Šampion je favorit s kvotom 1,20, ali TSC se neće braniti, pa kombinazzija 1&GG (pobeda domaćih, uz bar jedan gol gostiju) s kvotom 2,60 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – TSC.

Crno-na belo, šesta izmena je izvršena u 80. minutu, kada je teren napustio tamnoputi Leandro Pinto, a umesto njega u igru je ušao Dušan Joković.

Evo kako su redom išle izmene na meču na „Čairu“, kada je gostujuća ekipa u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Prvo je u 46. minutu zamenjen Marko Janković, umesto njega je ušao Ognjen Mitrović. Usledila je dvostruka izmena u 62. minutu, tada su teren napustili Danilo Baćanović (ušao Siniša Babić) i Viktor Živojinović (Mladen Galić), da bi u 75. minutu ponovo menjao trener Branko Žigić.

Vojvodina – Partizan

Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu Kupa, pa crno-beli večeras (18.45) u Novom Sadu imaju veliki motiv da se revanširaju timu Nenada Lalatovića. Kec na Karađorđu je 2,95, iks 3,30, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Partizan.

Aleksa Pejić je izašao, a ušao je Lazar Kojić. To su bile već četiri dozvoljene izmene Proletera.

I ponovo je u 80. minutu došlo do izmene. Filipa Kneževića je zamenio Vesić Uroš, to je uredno prikazano na zvaničnom sajtu Superlige Srbije u izveštaju meča Radnički – Proleter. Ali, tu priči nije kraj.

Gledajući sajt Superlige, ispada da je Leandro duh, da je igrao i da je izašao, ali to niko nije primetio, ali je kamera jasno uhvatila trenutak kada je igrač s brojem 13 na leđima zamenjen. Ponavljamo, Leandro Pinto je napustio teren takođe u 80. minutu, dok mu je četvrti sudija Danilo Grujić držeći elektronsku tablu za izmene u rukama, pokazivao da brže izađe iz igre.

Izmene; Foto: Printscreen /Superliga

Ne možemo da ne konstatujemo da je cirkus – reč koja najbolje opisuje takva dešavanja u Superligi, pa ostaje da se vidi s kakvom sankcijom će se suočiti Proleter zbog takve greške.

Jedna od najrealnijih mogućnosti po svemu sudeći je pobeda Radničkog službenim rezultatom (3:0), mada to neće ništa promeniti, s obzirom na to da su Nišlije i ovako trijumfovale i upisale tri boda (2:0).

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar