Foto: Privatna arhiva

Fudbalski klub Partizan priključio se akciji za pomoć šestomesečnom Bošku Gugleti iz Novog Sada.

Malenom Bošku je u maju 2021. godine dijagnostifikovana spiralna mišićna atrofija. a u cilju skupljanja sredstava za lek Zonglesma, najskuplji lek na svetu, crno-beli su pokrenuli licitaciju, a pobednik će dobiti priliku da trenira sa Danilom Pantićem i Lazarom Markovićem.

PROČITAJTE JOŠ...

„Fudbaleri Partizana Lazar Marković i Danilo Pantić te pozivaju da provedeš jedan sat sa njima u SC Partizan Teleoptik u humanitarnoj akciji za pomoć malom Bošku Gugletu (2021), i ujedno iskoristiš nesvakidašnju mogućnost da zajedno sa njima treniraš, šutiraš penale, igraš ševu i obiđeš smeštaj u kojem borave tokom karantina.

Tvoje ja da na na stranici www.limundo.com u polju pretraga ukucaš FK Partizan humanitarno i započneš licitaciju za pomoć malom Bošku sa početnom cenom od 60.000 dinara.

Licitacija počinje od četvrtka 12. avgusta i traje do utoraka 17. avgusta u podne!

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/FK-Partizan/Treniraj-sa-Lazarom-i-Dacom-i-pomozi-Bosku-/104240917

Ovu nesvakidašnju priliku iskoristi da ne samo da upoznaš Lazara Markovića i Danila Pantića, i treniraš lično sa njima, već da se svi udružimo i pomognemo mališanu kojem sat do krajnjeg datuma za uplatu novca, ističe, a to je 20 avgust“, navedeno je na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Partizan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar