Miroslav Ćiro Blažević
Miroslav Ćiro Blažević; Foto: EPA/JOAO RELVAS

Miroslav Ćiro Blažević izazvao je pometnju izjavom da se vakcinisao protiv koronavirusa u Srbiji. Nije prošlo dugo, a onda je i sam objasnio o čemu je reč.

Najpre je za „Dnevnik.hr“ odlučio da „potvrdi“ da se vakcinisao.

PROČITAJTE JOŠ

„Jeste, vakcinisao sam se u Srbiji. Evo, gledam se u špigl, sve sam sličniji Putinu. Tamo je veoma dobro organizovano“, govori ironično Ćiro kao iz topa.

Nakon „potvrde“, odlučio je da objasni zbog čega je odlučio da se ovako našali.

„Ma, dete moje, ja sam napravio jednu malu parodiju na sve ovo, na ove naše kako su se neki vakcinisali preko reda, što je ispalo smešno. Oni su se prvi vakcinisali u Saboru, a sad napadaju ove jadnike koji su od ostatka vakcina dobili dozu. Pa sam ja iz zaje***cije pustio priču da sam se vakcinisao i to u Srbiji. Ja se nisam uopšte vakcinisao“, kaže.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Objasnio je i šta misli o vakciniciji.

„Toliko su mi ogadili tu vakcinu, nakon ove kampanje što ste napravili vi novinari. Onu našu heroinu su tako oprali što je majci od 85 godina dala vakcinu, da nije svojoj majci smela dati. To je ostavilo jak utisak na mene jer sam shvatio tu jednu požrtvovanost i sve što štab radi, a oni sad našli da se neko vakcinisao… Pa uvek ima neko neku vezu, pa se vakcinisao s ostatkom vakcine. Mi samo tražimo način da druge blatimo, takvi smo. Ali kad je nesreća, onda smo spremni da pomognemo“, smatra Ćiro.

Objasnio je i da nema nameru da čeka svoj red za vakcinaciju.

„Neću da čekam svoj red, neću se uopšte vakcinisati, ja sam dosta živeo. Smislio sam tu zezanciju, a nisam se usudio da lažem i tebi“, poručio je novinaru ovog portala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare