Foto: EPA-EFE/CLAUDIO REYES

Rukovodstvo fudbalske reprezentacije Čilea i čelnici Intera ušli su u sukob zbog napadača Aleksisa Sančeza.

Poznato je da je Inter jedan od klubova koji je protiv toga da njegovi igrači igraju za reprezentacije u toku pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Nero-azuri smatraju da to doprinosi povredama, jer je raspored utakmica ionako prenatrpan, ali na komentare iz Milana reagovao je selektor Čilea Reinaldo Rueda rekavši da „nismo u dobu kolonija“.

PROČITAJTE JOŠ: Murinjo raskinuo sa Srbijom, naklonjen je Škotima

„S dužnim poštovanjem prema evropskim kolegama, voleo bih kada bi nas respektovalai kao što mi respektujemo njih. Više bih cenio da nisu prvo odlučili da Aleksis igra 45, a onda još 90 minuta. Nismo u eri kolonija, da bude svima jasno“, rekao je Rueda.

Iz Intera su nešto kasnije reagovali saopštenjem.

„Inter smatra da su nedavne ocene izrečene od strane Reinalda Ruede, neprihvatljive, uvredljive i netačne. Klub je oduvek imao maksimalnu saradnju i odlične odnose sa svim članovima nacionalnih timova. U slučaju Aleksisa Sančeza, moramo da istaknemo da je igrač osetio probleme fizičke prirode u skoro svim pojavljivanjima za nacionalni tim. Na jednom meču je doživeo ozbiljnu povredu zbog koje ga nije bilo na terenu tri meseca. To je predstavljalo veliku štetu za naš klub, koji je oduvek vodio računa o zdravlju svojih igrača“, poručili su sa „Đuzepe Meace“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar