Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbaleri Fulama učinili su veliki korak ka plasmanu u finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu pošto su u gostima u Kardifu slavili pobedu od 2:0.

Bio je to sjajan meč za izabranike trenera Skota Parkera, koji je svima priredio veliko iznenađenje, kada je iz tima izostavio prvog golgetera, reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekivalo se da „Mitrogol“ bude udarna snaga ekipe sa „Krejven kotidža“ u ovom polufinalnom duelu, ali u pitanju je bila blaža povreda, pa se pretpostavlja da je Parker želeo da ga sačuva za revanš utakmicu koja je na programu 30. jula.

Fulamu će posle odlične predstave, posebno u drugom poluvremenu meča u Kardifu, biti daleko lakše na „Krejven kotidžu“.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je zato za goste iz Londona sve „kliknulo“ u nastavku.

U 49. minutu na scenu je stupio Džošua Onoma, on je napravio pravi dar-mar u kaznenom prostoru Velšana, predriblao je nekoliko igrača i zatresao mrežu za 0:1.

Imao je Kardif nekoliko solidnih situacija da izjednači, ali je Fulam u prvom minutu nadoknade sve rešio oko pobede u ovom meču.

Slobodan udarac sa 17 metara sjajno je izveo Neskens Kabano, bio je to odličan udarac preko živog zida za konačnih 0:2.

U prvom meču plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, Svonsi je u nedelju kao gost pobedio Brentford sa 1:0, a revanš meč igra se u sredu 29. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar