Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Fudbalski klub Čelsi navodno je zahtevao od svojih igrača, koji su u inostranstvu, da se do početka iduće nedelje vrate u London, kako bi ekipa mogla da počne da trenira.

Veliki broj medija u Engleskoj, od Dejli Mejla do Dejli Telegrafa, objavio je informaciju da su londonski „plavci“ zahtevali od svojih fudbalera, koji se nalaze u inostranstvu, da se što pre vrate u britansku prestonicu kako bi se menadžeru Frenku Lampardu stavili na raspolaganje.

PROČITAJTE JOŠ

Informacija je objavljena istog dana nakon što je Dejli Telegraf saopštio da bi Premijer liga mogla da bude nastavljena 8. juna, s tim što bi prethodno svi igrači prošli pripreme od tri ili četiri nedelje.

ESPN je u svom tekstu napisao da je igračima kojima je data dozvola za odlazak s Ostrva sada poručeno da do 3. maja imaju rok da se vrate u Englesku.

Klub, čiji je vlasnik ruski milijarder Roman Abramovič, želi da bude u pripravnosti u slučaju da dođe do nastavka Premijer lige, koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Sastavite i vi idealnih 11 Partizana i Crvene zvezde!

U komentarima na vest nam šaljite svoje najbolje timove ili na email [email protected], pa će i vaši izbori na kraju uticati na konačan izgled najboljih sastava večitih rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar