Foto: EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

Timo Verner, prvo pojačanje Čelsija, otkrio je u razgovoru za "Skaj Sports" kako ga je menadžer "plavaca" Frenk Lampard ubedio da se preseli u redove kluba iz Londona.

Nemački napadač će se priključiti ekipi i zvanično kada prođe medicinske preglede u transferu vrednom 60 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razgovori sa čelnicima Čelsija bili su tako dobri da sam ih lako izabrao. Frenk Lampard je posebno stajao uz mene i stvarno je želeo da budem svestan da ću, ukoliko dođem, imati isti komfor kao i do sada u Lajpcigu. U razgovorima sa mnom naglašavao je koliko želi da dođem i koliko me ceni kao ličnost“, rekao je Verner.

Kaže da mu nije lako što će morati da se rastane sa ekipom Lajpciga.

„Naravno da je teško kada napuštate oazu kao što je za mene godinama bila ova u Lajpcigu, ali sve što možete je da gledate unapred u karijeri i preduzmete naredni korak. Ova sezona je za mene bila raskrsnica. inače, ostao bih zauvek u Lajpcigu. Odlučio sam se za nešto novo i nadam se da će moja forma ići uzlaznom linijom“, zaključio je Verner.

On je ove sezone u svim takmičenjima postigao 32 gola uz 13 asistencija. Antonio Ridiger, njegov kolega iz reprezentacije Nemačke, nada se da će to uspeti da prenese i u Čelsi.

Ridiger se našalio na svoj račun rekakvši kako je on bio taj koji je čelne ljude kluba ubedio da dovedu Vernera, te da će Timo brzo morati da mu se oduži.

„Timo će odmah morati da se oduži golovima ili ću u protivnom biti u problemu sa čelnim ljudima kluba. Čak iako nije tipičan napadač u penal zoni, ima izvesnu snagu koja će mu pomoći da odgovori na englesku čvrstinu“, poručio je Ridiger.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar