Foto: EPA-EFE/LARS BARON / POOL

Čelsi je prošlog leta započeo rekonstrukciju tima, a završni i ključni potez bi trebao da se desi narednog, dovođenjem Erlinga Brauta Holana.

Naime, Norvežanin koji je dolaska u Borusiju na 32 meča postigao 33 golova i šest asistencija prva je želja londonskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Da bi do ostvarenja ovog plana i došlo „plavci“ su spremni da prodaju (ili pokušaju da se na neki način otarase) čak sedmorice igrača, javljaju „Skaj sports“ i „San“.

Da bi doveli ovog asa neophodno je da se prihoduje što je moguće više na transferima. Na prodaju su već Antonio Ridiger koji je za sad odigrao samo jedan meč za „plavce“, ali i defanzivci Markos Alonso i Andreas Kristijansen.

Ros Barkli je na pozajmici u Evertonu, a u Čelsiju ga više ne vide kao deo tima.

Uz to bi lako mogli da prihvate ugovore drugih klubova za Viktora Mozesa, te Denija Drinkvotera. Ukoliko bude neophodno spremni su da ispisnicu popune i Žoržinju, navodi „San“.

Holan ima ugovor sa Dortmundom do 2024. godine, ali i klauzulu po kojoj u leto 2022. godine može da napusti klub za „samo“ 75 miliona evra. Nemci ne žele da ga se odreknu, pa je procena britanskih medija da bi Čelsi morao da ponudi čak 150 miliona evra kako bi godinu dana ranije doveo Norvežanina.

Uz to „plavci“ žele da potpišu i vezistu Vest Hema Deklana Rajsa, a procenjuje se da bi čekićari bili zadovoljni ponudom od 55 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar