Ćavi Ernandez
Ćavi Ernandez; Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

U prvenstvu Španije gledamo jednu, a u Ligi šampiona potpuno drugu Barselonu. Ćavi je rešio da sve to promeni.

Španski stručnjak je postavio negativni rekord Barselone (prvi trener u istoriji koji je poražen na prva tri gostovanja u Ligi šampiona), a sada želi da promeni DNK tima.

PROČITAJTE JOŠ

Klub traži način da uštedi novac, pogotovo ukoliko se neočekivano rano završi sa elitom, a to samo daje temelj odlukama o kojima Ćavi Ernandez razmišlja već neko vreme.

Španski mediji su pisali da Đerar Pike nije zadovoljan statusom koji ima u klubu, a da istovremeno Ćavi nije zadovoljan onim što štoper pruža. Slična je situacija i sa Đordijem Albom, pa je trener Barselone smislio da povuče potez u maniru Reala i da veterane i legende kluba praktično otera sa „Kamp Noua“.

Oni se nalaze na spisku igrača koji ovog januara mogu da napuste (ili će napustiti) klub, a taj popis upotpunjuje Frenki de Jong koji je prethodnog leta već bio viđen u Mančester junajtedu.

Holanđanin je odbio da napusti klub, ali će sada Barselona izvršiti pritisak na njega da promeni sredinu, posebno ukoliko završi ranije takmičenje u Ligi šampiona.

Španski mediji pišu da je čitava akcija teško izvodiva i pre očekuju da sva trojica sede na klupi, te da i dalje primaju ogroman novac od ugovora…

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar