Foto: Promo

Mozzart ovog leta donosi brojna iznenađenja, navijaj za golove i naplati promašaj.

U petak u Rimu Italija i Turska otvaraju Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će biti kao nijedno ranije – em što zbog korone kasni 12 meseci, em što će se igrati širom Starog kontinenta, em što će navijači većini mečeva moći da prisustvuju u ograničenom broju.

Ali jedna stvar će biti ista.

Da, opet neće biti Srbije na EURO, ali se zato Mozzart ponovo potrudio da svojim igračima ovo takmičenje učini zanimljivim i pruži priliku za odličnu zaradu.
Kao i uvek, Mozzart je pripremio brojna iznenađenja…

NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

Svakodnevno bukmejkeri Mozzarta pripremaju prijatna iznenađenja za igrače u vidu mečeva na koje su u Mozzartu kvote najveće na svetu. Ta praksa neće se promeniti ni tokom EURO 2020 – pratite ponudu svaki dan i iskoristite priliku da uplatite tiket s najvećim kvotama na planeti.

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ

Ovog leta Mozzart ti nudi priliku da uzmeš 100.000 dinara svakog dana za vreme Evropskog prvenstva. Sve što je potrebno da uradiš je da PADNEŠ TIKET.
O čemu se radi?

U toku Evropskog prvenstva tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a promašenim samo jednim parom, osvaja 100.000 dinara. I tako svakog dana! Tiket mora da sadrži najmanje četiri para koji se igraju tog dana, pri čemu jedan par na tiketu obavezno mora biti s Evropskog prvenstva u fudbalu.

NAVIJAJ ZA GOLOVE

Možda Orlovi nisu pronašli put do Evropskog prvenstva, ali smo sigurni da će cela nacija proslavljati svaki postignut gol na prvenstvu, jer za svaki gol Mozzart donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe.
Nakon akcije „Milion razloga za gol“ gde smo sa posebnom pažnjom pratili mečeve naše reprezentacije, između ostalog i zbog toga što je Mozzart za svaki postignut gol Orlova na Mundijalu u Rusiji donirao milion dinara, sledi akcija u kojoj navijamo za golove na bukvalno svakom meču.
Od 11. juna do 11. jula nas očekuje čak 51 utakmica, a nadamo se da su strelci raspoloženi, jer ponavljamo svaki gol na prvenstvu vredi 10.000 dinara.

NOVE IGRE

U susret EURO 2020, Mozzart je obogatio i ponudu fudbalskih igara, pa tako sada možete uplatit tiket sa mnogo novih kombinazzija. Na primer, I0-1&II0-1 (ukupno golova biće najviše jedan u prvom i najviše jedan u drugom poluvremenu), ili GG&I1+ (Oba tima postižu minimum po gol i pašće najmanje jedan gol u prvom poluvremenu)… Naravno, kvote na nove igre su sjajne, a pridošlice u Mozzartovoj ponudi prepoznaćete po posebnoj boji na sajtu mozzartbet.com.

SPECIJALNA PONUDA

Ako volite specijalne igre, Mozzart je i za vas pravo mesto ovog leta. Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo, ko će ispasti u grupi, ko će dati koliko golova, ko će osvojiti koliko golova… Na sve to možete da se kladite u Mozzartu i dobro zaradite.
Igraj na EURO u Mozzartu. Budi pobednik.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar