FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL
FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL

Portugalac je bio iskren.

Fudbaleri Mančester junajteda su veoma loše krenuli novu sezonu Premijer lige, nakon što su u prva dva kola doživeli dva poraza i trenutno se nalaze na poslednjem mestu engleskog šampionata.

PROČITAJTE JOŠ

Vezista „crvenih đavola“ Bruno Fernandeš loš start povezuje sa nedostatkom vere među igračima, ali i da im fali malo samopouzdanja.

„Imali smo težak start, niko od nas nije bio spreman za to. Ali nema bolje utakmice od naredne da nam pruži odgovor, što se tiče nas i naših ambicija. Mislim da nam se to desilo zbog nedostatka vere među nama“, rekao je Portugalac i dodao:

„Protiv Brajtona smo primili gol i osetili smo to nepoverenje iz prošle sezone. U pitanju je samopouzdanje i to moramo da povratimo. U svlačionici je tuga, slomljeni smo rezultatima. Očekivanja su posle pripremnih mečeva bila velika. Nema problema u svlačionici, sasvim je suprotno“, zaključio je Fernandeš.

Portugalac je prethodne sezone na 36 utakmica postigao 10 golova, a uz to je dodao i šest asistencija.

Još uvek se ne zna da li će Ronaldo napustiti klub, a Mančester će u ponedeljak 22. avgusta imati priliku da upiše prve bodove u sezoni protiv Liverpula.

BONUS VIDEO Borusija vodila do 89. minuta, pa onda za šest minuta ispustila pobedu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar