Bugarin ceni Srbe; Foto:Pedja Milosavljevic)

Valeri Božinov, bivši napadač Partizana, pričao je u superlativu za italijanske medije o Srbima u Fjorentini Dušanu Vlahoviću i Nikoli Milenkoviću. Bugarin je bio jedan od ključnih ljudi koji su savetovali direktora "viole" Pantelea Korvina, da kupi crno-beli duo.

Kako je Božinov sam priznao, Korvino ga je pre nekoliko godina pitao za mišljnje o Vlahoviću i Milenkoviću. Očigledno, nije se pokajao što je poslušao Bugarina.

PROČITAJTE JOŠ

„Poslednji put kada smo se čuli Korvino i ja je bilo kada je zvao za Milenkovića i Vlahovića. Pitao me je kakvo mišljenje imam o njihovim fudbalskim i ljudskim kvalitetima. Rekao sam mu da ne razmišlja mnogo i da ih uze jer je reč o sjajnim igračima i dobrim momcima. Novac uložen u njihovo dovođenje desetostruko će mu se vratiti“, rekao je Božinov koji se posebnim rečima osvrnuo na Vlahovića.

I dok se mladi napadač Dušan Vlahović oporavlja od koronavirusa, medije na Apeninima zanimalo je kakvo mišljenje o svom mlađem kolegi ima Valeri Božinov, nekada poznato ime evropskog fudbala.

„Dušana mnogo volim. U njemu vidim sebe kada sam imao 15 godina. Samo, moram da priznam, još opasnijeg. Mnogo ga volim. Ja sam 2004. godine otišao u Fjorentinu za 15 miliona evra, a Vlahović danas vredi 50 miliiona. Mada, mislim da bih i ja sada vredeo toliko, s obzirom na to da su se cene na tržištu promenile“, rekao je za Italijane Valeri Božinov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram