(Adam Davy/PA via AP)
(Adam Davy/PA via AP)

Prekinut je niz od sedam uzastopnih pobeda Mančester junajteda

Fudbaleri Kristal Palasa i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1, u zaostalom meču sedmog kola Premijer lige.

Junajted je poveo pogotkom Bruna Fernandeša u 43. minutu, na asistenciju Kristijana Eriksena, a izjednačenje i bod domaćoj ekipi doneo je Majkl Olise u 91. minutu.

„Crveni đavoli“ su u prvom delu utakmice kontrolisali stanje na terenu, a kon nekoliko velikih šansi Bruno je krunisao lepu akciju golom za vođstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

U drugom poluvremenu na terenu je bio potpuno drugačiji odnos snaga. Junajted je usporio, dok je Palas silno želeo gol. On je stigao kroz remek delo Olisea, koji je postigao prelep gol iz slobodnog udarca, pošto je zakucao loptu pod prečku.

Loše vesti su za Junajted su i te da će Kazemiro zbog žutog kartona propustiti derbi protiv Arsenala za vikend. On je javno opomenu dobio pred sam kraj susreta, te će u Londonu sigurno proslaviti njegov potez.

NE PROPUSTITE:

Da stvar po Brazilca bude još tragičnija, promašio je prazan gol u nadoknadi utakmice.

Ekipa sa Old Traforda je treća na tabeli i propustila je priliku da „preskoči“ Mančester siti. Dva tima iz Mančestera sada imaju po 39 bodova, osam manje od prvoplasiranog Arsenala, s tim da Junajted ima utakmicu više.

Na drugoj strani, Kristal Palas je 12. tim lige sa 23 osvojena boda.

Fudbalere Junajteda u narednom kolu Premijer lige očekuje derbi protiv Arsenala u Londonu, dok će Kristal Palas dočekati Njukasl.

PREMIJER LIGA – ZAOSTALI MEČEVI 7. KOLA

Sreda

Kristal Palas – Mančester junajted 1:1 (0:1)

/Olise 92 – Bruno Fernandes 43/

Četvrtak

21.00 Mančester Siti – Totenhem

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar