Bojan Matić Partizan
Bojan Matić proslavlja prvenac za Partizan Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Bivši napadač Partizana Bojan Matić vratio se u srpski fudbal posle kraće epizode u Uzbekistanu.

Matić je u sredu predstavljen u sportskom centru „Vujadin Boškov“, kao novi igrač Vojvodine. Dobio je dvogodišnji ugovor.

PROČITAJTE JOŠ:

Bojan je prošlog leta otišao u Pahtakor, a sada se drugi put vratio u tim iz Novog Sada.

„Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i da osvojimo Kup Srbije, i zato sam se i vratio. Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde. Raduje me saradnja sa trenerom Đorđevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji“, rekao je Matić za sajt kluba.

Do sada je igrao za Jedinstvo, Sentu, Zemun, Loznicu, Mačvu, Seul, u Partizan je otišao iz Vojvodine početkom 2020, a kratko vreme proveo je potom i u Atromitosu iz Grčke.

„Odlično se poznajem sa Čovićem i Vukadinovićem, tu je sada i Simić, uz pomoć ostalih mladih i talentovanih igrača, verujem da možemo da napravimo velike stvari“, istakao je Matić.

On je u dresu Vojvodine do sada postigao 13 golova na 33 utakmice, dok je u dresu Partizana odigrao 22 meča i dao je četiri gola. Pored toga je imao tri asistencije u Vojvodini i još dve u crno-belom dresu.

BONUS VIDEO: Golovi sa utakmice Gana – Komorska Ostrva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar