Veliki intervju Bobana: Regionalna liga je utopija – rano je

Fudbal 21. maj. 202022:14 > 22:16
Podeli:

Zvonimir Boban, legendarni hrvatski fudbaler i bivši zamenik generalnog sekretara FIFA, otkrio je u intervjuu Gradimiru Brankoviću koji je ekskluzivno emitovan na televiziji N1, šta misli o formiranju regionalne lige.

Neretko se u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, među istinskim ljubiteljima fudbala povede priča o formiranju zajedničke lige, o „velikoj četvorci“.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, želje su jedno, a realnost drugo. Ni Zvonimir Boban, koji je karijeru počeo u Dinamo Zagrebu, a svetsku slavu dostigao u Milanu, nema dilemu da je čitava ta ideja oko zajedničkog fudbalskog takmičenja daleko od realizacije.

„Sada je sve drugačije, moramo se suočiti s tom činjenicom. Drugačije su emocije, pogledi. To vreme više ne postoji, druga je medijska realnost. Drugi su životi. Ja ne znam ni jednog igrača iz Vojvodine. To je jednostavno tako, takva su vremena. Mislim da je regionalna liga utopijska ideja, koja se neće ostvariti. Mislim da je prerano. Poboljšali smo odnose, hvala bogu. Mislim da je to jako dobro, delili smo istorijsko vreme zajedno, ali, još je fudbal delikatan. Nije realno“, rekao je u intervjuu koji je emitovan na televiziji N1.

Šta je legendarni fudbaler Milana, koji je s omladinskom reprezentacijom Jugoslavije 1987. godine u Čileu postao prvak sveta, rekao o „Čileancima“, „Maksimiru“ iz 1990. godine, kao i Miljanu Miljaniću, pogledajte ekskluzivno na N1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar