Foto: Screenshot Instagram/kasia_lenhardt

Kasja Lenard, bivša devojka fudbalera Bajerna Džeroma Boatenga, pronađena je mrtva ove srede, a defanzivac je napustio tim i vratio se u Nemačku. U moru informacija izdvojile su se izjave koje je o njoj davao nedavno.

Igrač minhenskog kluba je napustio Dohu gde Bajern u četvrtak igra finale Svetsko klupskog prvenstva protiv Tigresa zbog tragične smrti devojke sa kojom je prekinuo jednoipogodišnju vezu 2. februara.

PROČITAJTE JOŠ

Lenardova je optužila fudbalera za prevaru, a 32-godišnjak je u nekoliko navrata izjavljivao da je primoran da bude sa njom.

Ostavio je Kasju nakon što ga je ucenjivala, a prelomio je kada mu je zapretila da će ga uništiti.

„Kasja mi je često pretila da će me uništiti. Pretila je da će da mi uništi karijeru i da ću ostati bez dece. Najavljivala je da će me optužiti da sam je tukao jer je znala da me za istu stvar optužila i majka moje dece i da smo na sudu zbog toga. Kontaktirala je čak i nju kako bi svedočila u njenu korist. Sve je činila da me uništi. Kreirala je lažne profile na društvenim mrežama i širila je laži o meni s ciljem da me uništi. Nadam se da će dobiti pomoć jer joj je ona hitno potrebna“, rekao je nedavno fudbaler za „Bild“.

Nije se dugo čekala i reakcija manekenke koja je Boatenga nazvala đavolom.

„Okončala sam vezu zbog tvojih laži i prevara. Progovoriću, ali moram prvo da se saberem. Trebaće mi vremena. Uzvratiću udarac, nikad nisam bila tako odlučna, jer sam iskorišćena i prevarena“, napisala je ona tada.

Lenardova, inače majka jednog deteta, prema navodima nemačkih medija izvršila je samoubistvo na dan kada je njen sin punio šest godina.

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar