Mančester junajted, stadion, protest, policija, navijači
Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Navijači Mančester junajteda uspeli su u nameri da odlože početak meča protiv Liverpula. U toj nameri su i uspeli, ali je jedan od njih platio visoku cenu u vidu večne sramote i podsmeha gotovo čitavog fudbalskog interneta.

PROČITAJTE JOŠ...

Zasad neidentifikovani mladić je svoje nezadovoljstvo odlukom kluba da se priključi evropskoj Superligi iskazao tako što se popeo na gol i seo na mrežu.

Ipak, u nameri da se njegova poruka daleko čuje sprečio ga je jedan „saborac“ koji je, na nesreću mladića na mreži, u tom trenutku šutnuo loptu ka golu.

Na radost i zadovoljstvo onoga ko je šutirao mreža se zatresla, ali na nesreću momka koji je sedeo na golu dovoljno jako da izgubi ravnotežu i okvir gola zameni travom stadiona na kom svoje utakmice igra Mančester junajted.

Podsećamo, Premijer liga je donela odluku da meč ova dva tima odloži nakon što je par hiljada navijača Junajteda upalo na stadion kako bi izrazilo nezadovoljstvo zbog umešanost „crvenih đavola“ u Superligu i generalno poslovanje porodice Glejzer koja rukovodi Junajtedom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare