Nenad Bjeković/ Foto:Pedja Milosavljevic

Konačno se oglasio i zamenik predsednika FSS.

U utorak, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije, drugog dana došlo je znatno više delegata nego što je to bio slučaj u ponedeljak kada nije bilo kvoruma za početak.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je prethodno najavljeno, drugog dana Skupštine se nije birao predsednik FSS-a, a kandidaturu je u utorak povukao Nenad Bjeković.

Po završetku Skupštine FSS, javnosti se obratio zamenik predsednika Nenad Bjeković.

”Pre svega, želeo bih da kažem da mi je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu obavljam dužnost zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posebno sam ponosan na saradnju sa selektorom Stojkovićem, legendom srpskog fudbala i čovekom koji je za veoma kratko vreme preporodio našu A reprezentaciju i vratio je u vrh evropskog i svetskog fudbala. Želim da obavestim javnost da sam doneo odluku da odustanem od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Mislim da je to najbolje rešenje, pre svega zbog jedinstva koje je u ovom trenutku, tri nedelje pre početka Mundijala, neophodno celoj fudbalskoj Srbiji.

Nenad Bjeković/ Foto: Pedja Milosavljevic

Ceo život sam u fudbalu i nikada mi lični interesi nisu bili ispred onih kolektivnih. Zato i ovoga puta želim da selektoru Stojkoviću i njegovim momcima obezbedim što bolji ambijent pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Hvala svima na poverenju i uspešnoj saradnji“, rekao je Nenad Bjeković za sajt FS Srbije.

Predstavnik UEFA Luka Nikola je po završetku dnevnog reda Sednice ponovio da je Srbiji potrebna sva mirnoća pred Mundijal, da će UEFA nastaviti da podržava FSS kad je potrebno i da će izbori biti u skladu sa statutom saveza.

BONUS VIDEO Bura u FSS – Zečević oštro napao Terzića: Nije izlazio iz Bjekine i moje kancelarije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare