Gordan Petrić
Gordan Petrić; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Iz Humske su kivni na arbitre susreta nakon što je Javor u napetoj završnici stigao do 3:3 u 16. kolu Superlige Srbije.

Utakmica na Topčiderskom brdu između Partizana i Javora je kasnila, a Gordan Petrić je pojasnio da nije omelo njegove igrače što je Aleksandar Pešić golom doneo pobedu Zvezdi u Nišu protiv Radničkog sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

„Nije, sigurno. Možda jeste što sudije nisu ni krenule, čekale su da se završi utakmica u Nišu, verovatno im je bilo interesantno u tom trenutku. Nije se odrazilo na igrače, imali smo 3:1, primili golove iz penala i kontre“, slegao je ramenima Gordan Petrić i tako malo spustio tenziju.

Još jednom Zvezda beži sedam bodova Partizanu, iako je moglo da bude -3.

„Ima dosta da se igra. Biće ovakvih utakmica i sa jedne i sa druge strane. Što pre završimo do 13. novembra, bez ovako stresnih situacija i povreda, bolje za nas“.

Petrić je svestan da je prednost mogla da bude i ubedljivija.

„Imali smo bar dve zrele šanse da postignemo još koji gol, nije se desilo. Nismo realizovali prilike, ali se osetio umor kod bočnih igrača. Andrade se povredio, onda smo morali da promenimo i na terenu su se pojavila njih dvojica“.

Smatra da nije problem promena formacije kada je Kristijana Belića zamenio Andrija Pavlović.

„Nije nam se to osvetilo. Imali smo samo Traorea na klupi kao opciju za zadnjeg veznog kad smo menjali Belića. Bilo je nerealno da uđe Danilo Pantić u utakmicu onakvog ritma, mogli smo da kombinujemo sa dva igrača napred, Pavlovićem ili Baždarom, nije nam se osvetilo što je ušao špic, nego je pomeranje u odbrani prilikom trećeg gola Javora bilo malo slabije“.

Ipak, ni o čemu se ne bi pričalo da je Rikardo bio precizniji.

„Imao je i protiv Napretka i sad sa Javorom nekoliko šansi, mogao je i morao da postigne gol. Špicevi nekad uđu u period kad ne daju golove, ali je bio svež. Dosta utakmica su momci odigrali, sad su se sve ekipe „namestile“, nisam to mogao da prepostavim, ali nismo „zatvorili“ utakmicu. Dali su momci maksimum, to je u nedelju bilo dovoljno za 3:3 i nemam šta da im zamerim. Napominjao sam i ranije da sve može da se sruši za sedam dana, a zašto je taj osećaj? Verovatno zbog velikog broja utakmica“, smireno je poručio Petrić.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar