Erik Abidal i supruga
Erik Abidal i supruga; Foto: Instagram Screenshot abi22ericabidal

Erik Abidal, proslavljeni francuski fudbaler, iako po prirodi povučen neretko je bio na naslovnim stranama svetskih medija. I dok se planeta ujedinila u želji da mu pomogne, sada je pokupio negativni publicitet.

PROČITAJTE JOŠ

Franucski mediji su preneli da je Hajet Abidal podnela zahteva za razvod nakon 14 godina braka, a samo nekoliko dana kasnije usledila je objava ovog čuvenog fudbalera.

U petak je objavila saopštenje u kojem je objasnila da se na to odlučila zbog toga što je saznala da ju je Abidal više puta prevario sa fudbalerkom Pari Sen Žermena Keirom Hamraui.

Ova fudbalerka je bila u centru skandala nedavno jer su je dva maskirana napadača premlatila šakama i nanela joj teške povrede nogu, od kojih će se još neko vreme oporavljati.

Abidal je odlučio da reaguje i da javno traži oproštaj od supruge.

„Hajet, oprosti mi. Što god odlučila, u mojim očima ćeš ostati žena mog života i majka naše prekrasne dece. Zaslužujem poniženje čak i pod cenu toga da me ubiješ. Molim te da mi jednog dana oprostiš“, napisao je Abidal i tako potvrdio da je varao suprugu.

Podsetimo, Abidal je u 2011. godini saznao strašne vesti. Doktori su mu saopštili da ima rak i da mu je neophodna transplantacija jetre. Organ je donirao Abidalov rođak Žerar Armand, a operacija je uspešno odrađena (bilo je mnogo problema oko nalaženja jetre, pa su je čak tražili i na crnom tržištu).

Abidal se potpuno oporavio, a najveća podrška na tom putu bila mu je upravo supruga Hajet. Uz njenu podršku se ubrzo vratio profesionalnom fudbalu, a onda i kasnije kada je postao sportski direktor Barselone.

Njih dvoje imaju petoro dece.

BONUS VIDEO Piksi o atmosferi u timu: Nema boleština i laži, ja sam tu samo da ih ubedim da mnogo vrede

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar