Bibars Natho; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.

Fudbaler Partizana Bibars Natho prokomentarisao je situaciju o kojoj se priča poslednjih dana u crno-belom taboru i odgovorio je na prozivku Milana Smiljanića.

Posle odlaska Slobodana Uroševića, Igor Duljaj je kapitensku traku preneo na Svetozara Markovića, smatrajući da neko ko je ponikao u klubu treba da ima prvenstvo, a Natho je najpre uzburkao javnost rekavši kako misli da je on zaslužio traku.

PROČITAJTE JOŠ:

Natho je tu već četiri godine i jedan je od najboljih fudbalera uprkos tome što ima 35 godina i više ne može da izdrži svih 90 minuta na terenu.

Samim tim je sebi stvorio i „kredit“ da može da kaže ono što misli, a posledniih dana je podigao prašinu kada je rekao da Partizan ima i sada male šanse za titulu.

”Uvek sam bio iskren, to možete voleti ili ne. Ne želim da lažem ni sebe ni navijače, svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da imamo jedan posto šanse da osvojimo titulu u sledećoj sezoni, ali siguran sam da nećemo biti onako loši kao u prošloj. Činjenica je da smo trenutno dosta daleko iz Crvene zvezde“, kazao je Natho.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Bibars Natcho (@bibars66)

To je izazvalo reakciju Milana Lole Smiljanića, koji je oštro prokomentarisao da igračima koji tako nešto pričaju nije mesto u Partizanu.

„Tokom cele karijere sam ignorisao šumove iz pozadine i bio sam veran sebi. Nastaviću da radim to što radim i ostaću posvećen kao i uvek“, napisao je Natho i za te reči dobio podršku.

Među prvima ga je podržao Rikardo Gomeš koji je nedavno napustio klub koji je poručio da se Natho fokusira na ono što je bitno, a to je u ovom trenutku što bolje izdanje crno-belih koji ne bi da im se ponovi prošla sezona.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare