Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Malo koji klub na svetu ima ovakve navijače

Fudbaleri Betisa osvojili su španski Kup Kralja, pošto su u finalu savladali Valensiju nakon penala sa 5:4 (1:1). Upravo zbog toga organizovan im je doček u Sevilji, gde su zajedno sa navijačima na ulici proslavili jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači su blokirali skoro čitav grad, igrači su došli autobusom zajedno sa peharom, a kako je sve to izgledalo možete pogledati na slikama i snimcima ispod teksta.

Fudbaleri Betisa su slavili do kasno u noć, a na jednom snimku moglo se videti kako svi skaču uz poznatu pesmu „Freed from desire“, dok je mikrofon bio u rukama legendarnog Hoakina.

Tokom proslave upravo je on najavio da će igrati fudbal još jednu godinu, iako je bilo najavljeno da će nakon ove sezone otići u penziju.

Čuveni kapiten Betisa je od 2000. do 2006. godine nosio zeleno-bele pruge, a onda je posle Valensije i Malage napustio Španiju. Posle epizode u Fjorentini, vratio se u Betis, u kom je osvojio dva od tri trofeja u karijeri. Najpre je 2005. godine osvojio kup, da bi za 17 godina ponovio taj rezultat.

FOTO: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
FOTO: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

*

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

BONUS VIDEO Liverpul – Mančester junajted 4:0, pogledajte sve golove

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar