Mohamed El Fardu Ben slavi gol proitv Kluža, Foto: Starsport

Nakon pet godina došlo je do prekida saradnje

El Fardu Ben napustiće Crvenu zvezdu nakon pet godina i po treći put će udružiti snage sa Vladanom Milojevićem, ovoga puta na Kipru.

Prema saznanjima Nova.rs, transfer Bena je več dogovoren i on bi u nedelju i zvanično trebalo da stavi potpis na ugovor u Apoelu, koji predvodi Milojević.

Reprezentativac Komora neće nastaviti pripreme sa Zvezdom u Turskoj i brzo će otputovati na Kipar.

PROČITAJTE JOŠ:

Ben i Milojević su osim u Zvezdi sarađivali i u grčkom Panioniosu, stoga se očekuje da krilni napadač bude pojačanje u pohodu Apoela na titulu.

Tokom perioda u Zvezdi, Ben je postao miljenik navijača i jedan od najuspešnijih stranca u crveno-belom dresu. Zbog svega što je uradio za Zvezdu, zaslužio je da ga crveno-beli puste kao slobodnog igrača šest meseci pre isteka ugovora.

PROČITAJTE JOŠ:

Ben je kod Milojevića bio u drugom planu, a ništa veću minutažu nije imao ni pod komandom Dejana Stankovića, pa je rastanak logično rešenje.

Igrajući za beogradski klub, El Fardu Ben je u 196 nastupa dao 83 gola i imao 47 asistencija. Osvojio je pet titula prvaka Srbije, dva nacionalna kupa, učestvovao u povratku crveno-belih na evropsku mapu…

BONUS VIDEO Zvezda Argentine snimila scene haosa iz autobusa sa dočeka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar