Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Još se ne zna da li će se i na koji način nastaviti aktuelna sezona Premijer lige, a BBC piše da će se svi mečevi sledeće takmičarske godine igrati bez publike.

Predsednik Fudbalske asocijacije (Engleske) Greg Klark ukazao je klubovima na sve rizike koji se mogu dogoditi u slučaju nastavka sezone ako koronavirus nije u potpunosti pod kontrolom.

„Realnost je da jednostavno ne znamo kako stvari idu. Dugotrajne mere društvenog distanciranja dovode nas u situaciju da se suočimo sa znatnim promenama celokupnog fudbalskog ekosistema. Na primer, teško je da se zamisli da će se mnoštvo navijača koji su kamen temeljac fudbala, uskoro vratiti na stadione da gledaju utakmice”, napisao je Klark klubovima u Premijer ligi, koja razmatra scenario po kome bi kompletna sezona 2020-2021 bila odigrana bez publike na stadionima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar