Oliver Kan
Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Nastavljaju se problemi.

Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je danas da su čelnici minhenskog fudbalskog kluba razočarani rezultatima šampiona Bundeslige u poslednjih nekoliko nedelja, prenosi Bild.

Bajern Minhen će dočekati Mančester siti u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona, dok je engleski klub u prvom duelu slavio sa 3:0.

PROČITAJTE JOŠ

Legendarni golman, sada izvršni direktor Bavaraca kaže da su čelnici nemačkog kluba izuzetno razočarani zbog rezultata ekipe.

„Fudbaleri Bajerna moraju da znaju ono što mi se po njihovim igrama čini da ne znaju. Šta je to Bajern i šta se od njega očekuje u odlučujućem delu sezone. Protiv Mančester sitija imaćemo šanse samo ako to pokažemo na terenu“, rekao je Kan.

Poznati nemački stručnjak Tomas Tuhel je nedavno na klupi Bajerna zamenio Julijana Nagelsmana, koji je dobio otkaz.

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

„Bilo je teških kikseva u poslednje vreme, koje Tuhel mora da reši. Tim mora da pronađe konstantnost i formu. Naša konstanta je da nismo konstantni, imamo više od 20 reprezentativaca u timu, tako da nam kvalitet ne nedostaje. Nedostaje nam volja. Bajern uvek mora da ide na pobedu i zbog toga nas bole rezultati u poslednje vreme. Ispali smo iz Kupa Nemačke, a osvojili samo bod protiv Hofenhajma“, naveo je Kan.

„Bild“ tvrdi da je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić počeo pojedinačne razgovore sa svim fudbalerima gde će svakom igraču reći šta se od njega očekuje.

„Čelnici kluba su poručili da svaki fudbaler Bajerna mora da pokaže da li je dovoljno dobar za ovaj klub. Kraj sezone se bliži, a tada će biti doneta odluka ko ostaje, a ko će da dobije papire da napusti Bajern“, navodi Bild.

BONUS VIDEO Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar