Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Bajern iz Mineha želi da osvoji sve trofeje ove sezone, izjavio je fudbaler tog kluba Dajo Upamekano uoči gostovanja Benfiki u Ligi šampiona.

„Atmosfera u timu je dobra. Učinićemo sve da stignemo što dalje (u Ligi šampiona). Zašto i da je ne osvojimo“, upitao je Upamekano posle dve pobede Bavaraca protiv Barselone (3:0) i Dinama iz Kijeva (5:0).

PROČITAJTE JOŠ:

„Želimo da osvojimo sve, učinićemo sve da tako bude, ali prvo moramo da se fokusiramo na sutrašnji meč“, dodao je francuski fudbaler na konferenciji za novinare.

Njegov trener Julijan Nagelsman istakao je kvalitet lisabonskog tima, koji je takođe pobedio Barselonu (3:0) i odigrao bez golova sa Dinamom.

„To je tipičan portugalski tim. Žele da imaju loptu u svom posedu, navikli su na to u svom prvenstvu. Njihov trener Žorž Žezus je veoma iskusan i veoma su fleksibilni kao tim“, rekao je Nagelsman.

Nagelsman je rekao da za sutrašnji meč ne može da računa na Leona Gorecku i Alfonsa Dejvisa.

Posle dva odigrana kola, Bajern je prvi na tabeli Grupe E sa šest bodova, dok je Benfika druga sa dva boda manje. Kijevski Dinamo ima jedan bod, dok je Barselona bez bodova. Utakmica Benfika – Bajern Minhen igra se u sredu od 21.00.

BONUS VIDEO: Milan Karadžić otkriva da li posle VAR-a u srpski fudbal stiže još novih tehnologija 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare