Foto: Starsport

Može da bude zadovoljan borbom, ali rezultat je ove sezone izostao

Barak Bahar, trener Crvene zvezde, pričao je o porazu svog tima od Mančester sitija rezultatom 2:3 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Zvezda je već rnaije ispala iz evorpskih takmičenja, ali je protiv Sitija imala solidno veče.

„Mislim da je ova utakmica predstavila našu kampanju. Dobro se igralo, hrabro, pokušali smo da pobedimo, ali nažalost nismo bili dovoljno dobri. Mogu biti ponosan na igrače, na klub, na svakoj utakmici smo se borili. Treba nam malo vremena da poboljšamo rezultate. Razočaran sam rezultatima, ne i fudbalom koji se igrao“, rekao je Bahar.

PROČITAJTE JOŠ:

Posebno je ponosan na mlade igrače, koji često dobijaju priliku.

„Da, kao što sam rekao, ponosan sam na sve, mladi igrači su pokazali da mogu da igraju na ovom nivou, pokazali hrabrost, mogli su da daju i gol. Mijatović na ovoj i prošlim utakmicama, dopada mi se njegov stil. Ovaj klub ima veliku budućnost. Imamo dosta igrača koji pokazuju da su vredni da igraju u ovom timu“.

Mogla je Zvezda bar do boda protiv Sitija.

„Kao što sam malopre rekao, razočarani smo rezultatima. Mislim, kao što sam rekao da smo se dobro borili. Poslednja utakmica u Bernu je bila dobra, ali smo izgubili, to je razočaranje. Sada smo prvi u prvenstvu, tu želimo da se zadržimo. U subotu imamo utakmicu pre derbija. Igrači su dali sve što su imali, vrlo je visok tempo bio, moramo da se oporavimo za taj meč“.

Upitan je i što nije počeo sa više mladih igrača protiv Sitija.

„Razumem šta hoćete da kažete, ali na kraju je drugačije nego na početku. Pritisak pada. Mladim igračima je bolje da uđu sa klupe, kada tako uđu, mogu više da pokažu svoje sposobnosti“.