Srđan Babić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Srđan Babić, defanzivac Crvene zvezde, prešao je u Familikao za koji će igrati u aktuelnoj sezoni uz opciju otkupa ugovora.

Portugalski klub je sa crveno-belima postigao dogovor o pozajmici, a prema nezvaničnim informacijama ugovorom je predviđena otkupna klauzula od 1,1 milion evra.

PROČITAJTE JOŠ

Projekcije Famalikaa su da Babić popuni rupu na poziciji štopera nastalu povratkom Mirande u Vulverhempton i Pereza u Atletiko Madrid, a štoper po dolasku na Pirinejsko poluostrvo nije skrivao zadovoljstvo.

„Veoma sam srećan zbog novog izazova u karijeri. Čim se pojavila mogućnost prelaska u Familikao raspitao sam se o klubu i dobio mnoštvo pozitivnih komentara“, rekao je Babić za klupski sajt.

Fudbaler Crvene zvezde drugi je Srbin koji je ove sezone zadužio dres portugalskog kluba nakon Andrije Lukovića, a prošle sezone zapaženu ulogu u istoj sredini imao je Uroš Račić, pozajmljeni igrač Valensije.

Babić je u Crvenoj zvezdi proveo tri sezone i osvojio isto toliko titula prvaka Srbije, u tom periodu odigrao je 79 utakmica.

PROČITAJTE JOŠ Potvrđeno – i Luka i Sergej igraju za Srbiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram