Arturo Vidal
Foto: Screenshot Twitter Cavalinho do Flamengo

Nema ljubitelja fudbala koji ne zna ko je Arturo Vidal koji je kroz karijeru ima sijaset poteza o kojima se pričao.

Legendarni fudbaler je nastupao za Juventus, Inter, Barselonu i Bajern, a trenutno nastupa za Flamengo koji bi mogao da mu bude i poslednji klub u bogatoj karijeri.

Nije mogao da dođe na sahranu oca iz Brazila u Čile, pa je putem Fejsbuk lajva gledao sahranu oca koji je iznenada preminuo od posledica srčanog udara u 63. godini.

PROČITAJTE JOŠ

Vidal nije mogao da odleti iz Rio de Žaneira za Santijago koji je udaljen samo četiri sata leta zbog prvog meča finala kupa protiv Korintijansa. Na tom meču bez golova (0:0) ušao je u igru u 65. minutu.

Njegova sestra Amber je na svom Fejsbuku prenosila sahranu kako bi Arturo mogao da isprati sve što se dešavalo. U trenutku kada je video sanduk Arturo se slomio i počeo da plače.

„Tata, danas će mi nedostajati tvoja poruka pre utakmice, ali znam da ćeš nas odozgo podržati, sada da osvojimo ovaj Kup i onaj koji dolazi, za tebe i za sve one koji me podržavaju iz dana u dan“, napisao je Vidal.

Vidala je ovo pogodilo jer nije bio u dobrim odnosima sa ocem koji je napustio porodicu dok je bio dete, ali su kasnije uspeli da se zbliže.

BONUS VIDEO Stampedo i horor na fudbalskoj utakmici, poginulo više od 100 navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar