Arsenal želi što pre da se reši Mesuta Ozila
Foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je da Mesut Ozil može u januaru da napusti klub, ako za njega stigne dobra ponuda.

„Ako se nešto reši ovog meseca, obe strane će biti zadovoljne. Dobro je za Mesuta i njegovu budućnost, i dobro je za klub. Ako se to ne dogodi, onda će ostati kod nas“, rekao je Arteta, preneo je „Skaj“.

PROČITAJTE JOŠ

Ozilovi menadžeri razgovaraju sa predstavnicima brojnih klubova, među kojima su i Fenerbahče i DC Junajted, ali je nemački fudbaler rekao da je prioritet da ostane u Arsenalu do leta, kada mu ističe ugovor.

Ozil nije prijavljen za prvi deo sezone u Premijer ligi i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu, uprkos tome što je jedan od najplaćenijih fudbalera Arsenala. On ovog meseca može da pregovara sa drugim klubovima o transferu.

„Stalno se donosi mnogo odluka u vezi sa igračima. Da li da igraju ili ne. Znamo da imamo igrača ključnog u poslednjih nekoliko sezona za klub. Morao sam da donesem odluku da ga izostavim iz ekipe i doneo sam je. Znao sam kakve su posledice, sada ćemo morati da donesemo novu“, naveo je Arteta i dodao:

„Moramo da vidimo koja je najbolja opcija za ekipu, za klub i kakve su Ozilove namere, moramo da pokušamo da nađemo rešenje za to“.

Ozilov agent Erkut Sogut rekao je za „Skaj“ da će za sedam do 10 dana situacija u vezi sa igračem koji prima nedeljnu platu od 350.000 funti biti nešto jasnija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare