FOTO: EPA-EFE/TIM KEETON
FOTO: EPA-EFE/TIM KEETON

Mančester siti je u okviru prvog meča trećeg kola ponizio Arsenal sa 5:0, a navijači su stadion napuštali već u prvom poluvremenu.

Totalno rasulo u igri Arsenala bilo je primetno još u prvom delu nakon kog su imali zaostatak od tri gola i igrača manje.

PROČITAJTE JOŠ:

Brojke su ovoga puta rekle svoje. O igri Arsenala možda i najbolje svedoči činjenica da su imali samo 120 uspešnih dodavanja, dok je sam Rodri imao 102 tačna pasa.

„Tobdžije“ su uputile samo jedan udarac ka golu „građana“, a ni on nije išao u okvir. Tako nešto se Arsenalu desilo poslednji put pred kraj sezone 2019/20.

U napadu je bio Pjer Emerik Obamejang, ali nije bio ni bleda senka sebe iz najboljih dana. Naime, on nije upisao ni gol ni asistenciju na osam susreta protiv Sitija u kojima je igrao, a na svih osam „građani“ su slavili.

Arsenal je poslednji put primio pet golova od Liverpula u decembru 2018. godine, a sada su taj neslavni rekord ponovo obnovili.

Posed lopte je bio 81 prema 19 na stranu Sitija, dok je odnos u kornerima bio 14:0 za domaćina.

Svakako dan za zaborav za sve navijače Arsenala, a izgleda i da su Artetini dani odbrojani, ukoliko se nešto drastično i brzo ne promeni.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar