Foto: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Jermenski fudbaler Henrih Mhitarjan produžio je ugovor sa Romom do kraja sezone, uz preliminarni dogovor da ostane i sledeće sezone na pozajmici iz Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ

Mhitarjan je u septembru iz Arsenala prešao u Romu na pozajmicu i odigrao je 19 utakmica.

Njegov ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone 2020/2021. On je u londonski klub došao iz Mančester junajteda u januaru 2018. godine kao deo dogovora o prelasku Aleksisa Sančesa na „Old Traford“.

„Veoma sam zadovoljan. Srećan sam što sam produžio boravak u Romi, pošto ima još stvari koje nisam postigao, a želim da ih postignem. Radujem se tome“, rekao je Mhitarjan za klupski sajt.

Do kraja sezone u Seriji A ostalo je još 10 utakmica, a Roma je peta na tabeli sa devet bodova zaostatka za Atalantom na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

„Srećni smo što je Henrih odlučio da ostane sa nama i pomogne naš rast. Ciljevi kluba se nisu promenili i uvek želimo da imamo u ekipi igrače poput Mikija, koji pokazuju želju, profesionalizam i odlučnost, koji predstavljaju naš klub i naše navijače na pravi način. Nadam se da će Miki ostati dugo u Romi, a takođe želim da mu čestitam i rođenje sina“, rekao je direktor Rome Gvido Fienga.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar