Anotnio Ridiger
Anotnio Ridiger; Foto: Screenshot Twitter Real Madrid

Antonio Ridiger je pre dva dana postao heroj Madrida.

U dresu Real Madrida je uspeo da postigne pogodak u petom minutu nadoknade za 1:1 protiv Šahtjora u četvrtom kolu Lige šampiona. Pre toga je požrtvovanim startom sprečio siguran pogodak, pa je kupio sve navijače svojim potezima.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, pogodak nakon centaršuta Tonija Krosa, sjajni potezi u defanzivi i sjajna partija imali su svoju cenu – 20 šavova na telu.

Nakon što se sudario sa Anatolijem Trubinom samo se srušio na zemlju i potpuno nokautiran je ležao na travi.

Uz pomoć medicinskog tima je ošamućeni Ridiger je uspeo da ustane obliven krvlju. Ubrzo je odveden u svlačionicu Reala gde je lekarski tim počeo da radi.

Odmah je tim lekara morao da izvede složeni zahvat da bi zaustavila ogromnu posekotinu, koja je pretila da napravi i veći problem njegovom oku.

Objavljen je i video snimak iz svlačionice dok Nemac jauče tokom kraćeg zahvata. David Alaba i Toni Kros su ga hrabrili sve vreme, a Luka Modrić je samo užasnuto pokrio oči i usta kada je video šta se dešava.

Još jedan detalj sa dresa natopljenog krvlju privukao je pažnju navijača, naime videlo se malo srce od krvi odmah do grba Reala što su mnogi protumačili kao pravi znak sa nebesa.

Slikao se Ridiger nakon svega u avionu sa ogromnim osmehom…

BONUS VIDEO Slavlje u svlačionici Real Madrida

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar