Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u utakmici protiv Dubočice 148. put bio u ulozi šefa stručnog štaba crno-belih iz Humske.

PROČITAJTE JOŠ:

U pobedi nad Dubočicom (1:0) u osmini finala Kupa Srbije, Stanojević je prestigao Stjepana Bobeka i izbio je na treće mesto po broju vođenih mečeva.

Njemu je ovo drugi mandat na klupi kluba iz Humske. Prvi put je bio u Partizanu od 2010. do 2012. godine, a ovog puta je došao na leto 2020.

Ispred Stanojevića su još Ilješ Špic, koji je 206 puta vodio Partizan, i neprikosnoveni Ljubiša Tumbaković sa 405 utakmica.

„Kada su u pitanju utakmice u Evropi, Stanojević će sledeće sedmice u četvrtak, na odlučujućoj utakmici protiv Anortozisa, postati apsolutni rekorder u istoriji fudbalskog kluba Partizan, sa najviše trenerskih nastupa u Evropi kao trener. Sa trenutnih 30 utakmica, on trenutno deli prvo mesto sa Vladimirom Vermezovićem“, naveli su iz Partizana.

Podsećamo, Partizan do kraja godine ima još četiri takmičarske utakmice, od čega su tri u prvenstvu i jedna je protiv Anortozisa.

Iz kluba navode i da bi, ako ostane posle ove sezone, mogao da napadne i ulinak Špica, mada Tumbaković za sada ostaje van domašaja.

BONUS VIDEO: Pogledajte najbolje golove Bundeslige u novmebru

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar