Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević, trener fudbalskog kluba Partizan, otkrio je kako je došlo do incidenta koji je rezultovao njegovim isključenjem po završetku utakmice 3. kola Lige konferencija protiv Genta.

Stanojević je na konferenciji za medije koju je održao pred meč protiv TSC-a u okviru Superlige Srbije (nedelja, 13.30) izneo detalje koji su prethodili crvenom kartonu koji mu je pokazao škotski sudija Bobi Maden:

PROČITAJTE JOŠ...

„O svemu sam razmišljao. Nije dobro što sam dobio crveni karton, nije primereno. Izvinjavam se. Čestitao sam Bobiju Madenu, nisam imao zamerku na arbitražu, to je konstatovao i četvrti sudija. Desilo se da se Maden neprimerenim rečima obratio našem igraču, kazao sam da to ne može. Žustro sam to rekao, nisam opsovao. Nisam imao zamerku na suđenje. Moja greška je što sam nastavio verbalni konfilkt“, rekao je Stanojević, koji je otkrio i da još uvek nije doneo odluku ko će ga zameniti na klupi na gostovanju Gentu.

On je potom istakao i da je još samo jednom imao sličnu situaciju u karijeri:

„Dobio sam u Kini jedan crveni, jer sam šutnuo flašice s vodom. Svaki sudija može da kaže da nikad nikog nisam vređao, agresivno vodim utakmice, žustro reagujem, ali nikada nisam psovao, ni vređao. Ni u derbijima. Da ne bude spinova“, dodao je Stanojević.

Podsećamo, Partizan je protiv Genta izgubio 1:0 u Humskoj čime je pao na drugo mesto na tabeli B grupe Lige konferencija, a narednu utakmicu u ovom takmičenju odigraće upravo protiv Belgijanaca u Flandriji 4. novembra.

Bonus video: Navijači Partizana vređali Vučića protiv Genta

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram