Prelepa Mitrovićeva žena je ćerka poznatog trenera, otkrila kako su se upoznali

Fudbal 25. nov. 202117:24 > 17:29
Podeli:
Kristina Mitrović
Kristina Mitrović; Foto: Screenshot Instagram mitrovic__kristina

Aleksandar Mitrović igra sezonu iz snova, najbolji je strelac Čempionšipa sa 21 golom na 18 mečeva, a postigao je odlučujući pogodak u 90. minutu protiv Portugala koji je Srbiju odveo na Svetsko prvenstvo. Mitrović je bio neuhvatljiv za sve, osim za suprugu Kristinu koja mu je godinama najveća podrška.

PROČITAJTE JOŠ

Kristina i Aleksandar su ovog maja dugogodišnju vezu ozvaničili, a svadba je održana u Beogradu.

U prelepom ambijentu je veliku pažnju izazvalo kada su se mladenci poljubili pred zvanicama, što je i ovekovečeno kamerom.

Mnogi smatraju upravo ovu devojku kao razlog zbog kog je Mitar postajao sve mirniji, iako je svojevremeno bio jedan od fudbalera koji su bili skloni različitim kontroverzama i incidentima.

Njih dvoje su neko vreme živeli u vanbračnoj zajednici, a imaju dvoje dece.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić
Foto: Screenshot Instagram jovanagajic

Mnogi pamte reči Mitrovića o porodici.

„Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca“, rekao je Mitrović pre nekoliko godina.

Mitrović je sredinom 2019. godine verio suprugu, a dve godine je došao i trenutak za svadbu.

Ono što se takođe donedavno nije znalo o ljubavi ovog para, jeste da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju…

Kako Kristina tvrdi, dve godine mlađi Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

BONUS VIDEO Gol Aleksandra Mitrovića koji je Srbiji doneo plasman na Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar