Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić
Foto: Youtube Screenshot Online spotlight videos

Aleksandar Mitrović, reprezentativac Srbije i fudbaler Fulama, oženio se dugogodišnjom devojkom Kristinom Janjić, a jedna scena sa venčanja izazvala je dosta pažnje.

Mitrović i Kristina su rekli sudbonosno „da“ jedno drugome u Beogradu na građanskom venčanju, a nakon toga je rezervisan jedan od elitnih restorana u gradu za proslavu.

PROČITAJTE JOŠ

Video snimci sa ovog događaja se već nalaze na internetu, a sjajna situacija se desila kada su Kristina i Aleksandar odgovorali na pitanje o prezimenu.

Kristina je odlučila da ubuduće nosi prezime svog supruga, a kada je došao red na Mitrovića da se izjašnjava, matičarka ga je pitala:

„Da li uopšte treba da postavim pitanje?“

Ova scena je izazvala smeh svih u sali.

Mnogi pamte reči Mitrovića o porodici.

„Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca“, rekao je Mitrović pre nekoliko godina.

Mitrović je sredinom 2019. godine verio suprugu, a sada je došlo i vreme za venčanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare