Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović; Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Aleksandar Mitrović igra sezonu iz snova u Premijer ligi, ali je imao utisak da je jedan gol Arsenala bio neregularan. Otkrio je o čemu je pričao sa sudijom.

Aleksandar Mitrović je od početka nove sezone Premijer lige postigao već četiri pogotka (efikasniji od njega je samo Erling Braut Holan sa šest) i prosečno postiže pogodak na svakih 90 minuta.

PROČITAJTE JOŠ

Postigao je pogodak i protiv Arsenala i tako stigao do jubileja (100. gol u dresu Fulama), ali je na kraju tim iz Londona poražen od komšija iz severnog dela grada.

Bio je utučen srpski napadač nakon susreta, a čak je u toku meča ušao u raspravu sa glavnim arbitrom jer je bio uveren da je gol Arsenala bio nevažeći. Ipak, ubrzo je shvatio da je pogrešio.

„Da, svađao sam se sa sudijom, ali sam video posle da je ipak bio gol. Da, pogrešio sam. Jasno je da je gol čist i da je sudija dobro uradio. Ispravna odluka“, poručio je jasno Mitrović.

Trener Fulama Marko Silva je istakao da je Srbinu neophodna pomoć u napadu.

„Definitivno smo zaslužili više od ovog poraza. Potrebni su nam igrači u napadu – nijedan tim ne može da igra sa jednim napadačem, pa čak i kad je to Mitrović. Bez krila na klupi na ovom nivou nemoguće je takmičiti se“, rekao je Silva.

BONUS VIDEO Aleksandar Mitrović pisao istoriju, 42. i 43. gol u sezoni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar